BEMANNING

Behovet av ny kompetens kommer ofta plötsligt. Om det handlar om en specifik kompetens under en begränsad period, kan en bra lösning vara att hyra en medarbetare. Vi hjälper dig oavsett om det gäller en tjänst på assistent-, specialist- eller chefsnivå, helt utifrån ditt företags förutsättningar.

Hitta rätt medarbetare

Vi hjälper dig att hitta rätt medarbetare till en tillfällig arbetstopp, kommande föräldraledighet eller sjukskrivning. Det går även bra att hyra först och anställa senare, vi är flexibla och hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar dig bäst. Vi har många års erfarenhet av att leda medarbetare på distans och vet hur viktig kommunikation är för att skapa ett gott samarbete.

Våra uthyrda medarbetare ska känna att vi stöttar dem för att alltid kunna göra sitt bästa på det uppdrag de befinner sig på. Medarbetarna är självklart vår viktigaste resurs.

I behov av kompetens?

Vi vet att sammanhanget avgör vem som är rätt medarbetare för varje uppdrag. Idag arbetar vi med moderna verktyg för att identifiera kandidater, vi genomför utförliga tester för att säkerställa att medarbetarnas drivkrafter och ambitioner matchar varje uppdrag. Vår urvalsfilosofi ser bortom det som syns på CV - personlighet och vilja är minst lika viktigt som rätt erfarenheter.

Är du i behov av kompetens kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi hjälper just dig.

Kontakta oss